مشخصات مقاله عنوان: اثر تغذیه با تفاله دانه انار بر کیفیت گوشت بزغاله های مهابادی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: امامي ع.*,فتحي نسري م.ح,گنج خانلو م.,رشيدي ل.,زالي ا. *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: تفاله دانه انار، افت قطره اي، کيفيت گوشت مقالات نشریه ای مرتبط: شناسایی و انتخاب ژنوتیپ های دابلدهاپلویید زمستانه گندم نان با استفاده از صفات زراعی موثر در افزایش عملکرد در شرایط دیماثر تنش خشکی و زمان بندی مصرف کود نیتروژنه بر انتقال مجدد نیتروژن، کیفیت نانوایی و الگوی نواری پروتئین های ذخیره ای دانه گندمتعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانواییمقایسه شاخص های جوانه زنی بذر و ارزش نانوایی هشت رقم گندم نانمطالعه تنوع ژنتیکی در سه گونه از گیاه آویشن (Thymus) با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای بذر مقالات همایشی مرتبط: اثر تغذیه ویتامین E و تفاله دانه انار بر اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))اثر تغذیه با تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی بزغاله (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))مطالعه قابلیت هضم و اتصال میکروب های شکمبه در تفاله دانه انار خشک و سیلویی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تاثیر تانن بر اتصال میکروب های شکمبه در تفاله دانه انار سیلویی حاوی افزودنی های مختلف (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))تعیین ارزش غذایی تفاله انگور و تفاله دانه انار با استفاده از روش تولید گاز ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 69 آخرین های بلاگ آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به وردتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی