مشخصات مقاله عنوان: اثر فرآیند جوانه زنی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه جو (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) نوع ارائه: مقاله نویسنده: يزدي ف.,فتحي م.ح.*,پارسا س.,ناصريان ع. *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: جوانه زني، دانه جو، پروتئين، تجزيه پذيري مقالات نشریه ای مرتبط: بررسی میزان آلودگی باکتری های گرم منفی در آب یونیت های دانشکده دندان پزشکی شاهد و تاثیر روش فلاشینگ در کاهش آنشیوع آلودگی به باکتریهای کوکسی گرم مثبت در منابع آب شهری و یونیت های دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال 1381بررسی میزان آلودگی باکتریایی آب یونیت های دانشکده دندانپزشکی کرمان به کوکسی گرم مثبت طی سال 1394بررسی میزان رضایتمندی بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی دانشگاه شاهد در سال 1393بررسی میزان آلودگی باکتریایی آب یونیت های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال 1379 مقالات همایشی مرتبط: بررسی جوانه زنی لاین های جو در مزرعهتجزیه شیمیایی و تعیین میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام کاه گندم و جو و دانه جو تولیدی در منطقه گلپایگانتعیین تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک جومطالعه تاثیر گرما بر مرحله گامتوفیت زندگی گیاه جو از نظر توان جوانه زنی دانه گردهتاثیر منابع مختلف کربوهیدرات های غیر فیبری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط برونتنی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 103 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی