برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات تلقیح باکتریایی و روغن های اسانسی نعناع، مرزه و زیره بر قابلیت هضم و فرآسنجه های تخمینی سیلاژ ذرت (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: هاديان ف.*,قنبري ف.,بيات كوهسار ج,راه چمني ر.
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: سيلاژ ذرت، تلقيح باکتريايي، روغن هاي اسانسي، قابليت هضم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 43   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی