برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات نانو و ميکرو ذرات کپسوله عصاره الکلي نعناع فلفلي بر راندمان لاشه جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرمايي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مخدوم م.*,صمدي ف.,دستار ب.,جعفري س.م.
 
 *دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: جوجه هاي گوشتي، راندمان لاشه، عصاره نعناع فلفلي، ميکرو و نانو کپسول
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 84   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی