مشخصات مقاله عنوان: تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر برخی پارامترهای خون و اندامهای داخلی بلدرچین ژاپنی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) نوع ارائه: مقاله نویسنده: افشين م*,قوي پنجه ن.,مالكي نژاد پ,افضلي ن. *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: بلدرچين ژاپني، انرژي، پروتئين، پارامترهاي خوني و صفات لاشه مقالات نشریه ای مرتبط: کانی شناسی، زمین شیمی، موقعیت ساختمانی و ارایه مدل ژنتیکی برای لیستونیت های خاور ایرانمطالعه زمین شناسی، دگرسانی، ژئوشیمی و میانبارهای سیال در کانه زایی های طلای شمال بزمانتحلیل فقهی پزشکی استفاده طلا برای مردان مقالات همایشی مرتبط: تاثیر سطوح مختلف پروتئین و دوره های غذادهی بر پارامترهای خونی بلدرچین ژاپنیتاثیر سطوح مختلف پروتئین و دوره های غذادهی بر عملکرد بلدرچین ژاپنیتاثیر سطوح مختلف پروتئین و دوره های غذادهی بر وزن اعضای بدن در بلدرچین ژاپنیتاثیر سطوح مختلف پروتئین و دوره های غذادهی بر هزینه اقتصادی و تولیدی در بلدرچین ژاپنیبرآورد فراسنجه های ژنتیکی صفات وزن بدن و اجزای لاشه در بلدرچین ژاپنی (ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور) ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 118 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی