کرونا در اخبار
وزارت بهداشتفارس ایسنا ایرنا جماران سیناپرس خبرآنلاین
کرونا
CoronaVirus
[COVID19]
کرونا در منابع علمی
CDC Nejm JAMA Lancet Cell BMJ Elsevier Oxford Nature Wiley Cambridge Medrxiv

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير سطوح مختلف ويتامين E و ال- كارنيتين بر عملكرد و خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرمايي (تغذيه و مديريت پرورش طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شيرعلي محمدعلي*,سالاري سميه,طباطبايي وكيلي صالح,ساري محسن,جهانيان رحمان
 
 *دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ويتامين E، ال-کارنيتين، چربي محوطه بطني، جوجههاي گوشتي، استرس گرمايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 90   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی