مشخصات مقاله عنوان: اثر گلبرگ زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) نوع ارائه: مقاله نویسنده: ناقوس مهدي*,حسيني سيدمحمد,فرهنگ فر همايون,بهبودي حامد,وديعي نوقابي عليرضا,قيصري عباسعلي *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دنشگاه بيرجند عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه بيرجند زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مالون دي آلدهيد، ظرفيت نگهداري آب، جوجه گوشتي مقالات نشریه ای مرتبط: ورزش در بیماران دیابتی نوع 1تجویز ورزش در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2عوامل مؤثر بر ترس از هیپوگلیسمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2دیابت و روزه داریتاثیر 8 هفته ورزش در آب بر فاکتورهای فیزیولوژیکی منتخب و قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع II مقالات همایشی مرتبط: اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثر سطوح گلبرگ زعفران بر عملکرد، صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)بررسی اثرات تراکم گله و سطوح انرژی بر شاخص تولید جوجه های گوشتی درسنین اولیه (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثر سطوح کلاله زعفران بر عملکرد، صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)تاثیر فرآورده فرعی رازیانه بر عملکرد جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 54 آخرین های بلاگ نگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنید ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی