برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثرات تراکم گله و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در سنین اولیه (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: زارعي پ*,مقصودلو ش,مصطفي لو ي.,قنبري ف.
 
 *دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: فرمولاسيون جيره، تراکم سطح، جوجه گوشتي، عملکرد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 67   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی