برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

توليد اسيدهاي آمينه و مشتقات آنها با استفاده از رهيافت هاي زيست فناوري

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مختارزاده ديلمقاني س.,عباس زاده ش.,رحماني م.
 
 
 
عنوان همایش: همايش منطقه اي كاربرد فناوري هاي نوين در كشاورزي
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامی شیراز
زمان:  1386دوره 1
 
 
چکیده: 

استفاده از زيست فناوري در صنعت توليد اسيد هاي آمينه از 50 سال پيش آغاز شد. گسترش بازار فروش بخصوص براي اسيدآمينه هاي مورد استفاده در تغذيه دام مانند ال- ليزين، ال- ترئونين و ال- تريپتوفان صورت گرفته است. توليد تخميري اسيدهاي آمينه، با استفاده از سويه هاي داري عملكرد بالا (كروناباكتريوم گلوتاميكوم و ايشرايشياكولي) و استفاده از منابع قندي همچون ملاس، ساكارز و گلوكز صورت مي پذيرد. امروزه بازار اسيدهاي آمينه سنتزي، اهميت فزاينده اي پيدا كرده و نرخ رشد سالانه توليد اين دسته از فرآورده هاي بيولوژيكي به 5-7% رسيده است. اهميت استفاده از آنزيم ها و زيست كاتاليزرهاي كامل سلول بخصوص در توليد ال-اسيد آمينه هاي پروتئوژنيك و غيرپروتئوژنيك و مشتقات اسيد آمينه هاي خالص شده، به اثبات رسيده و طرفداران زيادي نيز پيدا كرده است. در اين صنعت، از اسيد آمينه هاي توليدي در سنتز مواد فعالي كه كاربرد دارويي، آرايشي و كشاورزي دارند، استفاده مي شود. با بهره برداري مناسب و كارآمد از پتانسيل ميكروارگانيسم ها و گياهان در فرآيند هاي توليد اسيد آمينه ها، كيفيت تغذيه و سلامت جوامع، ارتقا خواهد يافت.

 
کلید واژه: اسيدهاي آمينه، زيست فناوري، آنزيم ها
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 112   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی