برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در پایداری اسیدهای چرب امگا -3 عضله ران جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صالح ح*,گليان ا.ق,آگاه م.ج,ميركزهي م.ط
 
 *مجتمع آموزش عالي سراوان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسيدهاي پرب امگا -3، آنتي اکسيدان، پوست انار، عضله ران
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 55   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی