برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

فلفل سیاه، کلسترول و LDL را کاهش و HDL را افزایش و فلفل قرمز کلسترول را در موش سوری نر کاهش می دهد

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بابايي گرمخاني سپيده*,يوسفوند نامدار,حاتمي كاظم,نسودي گيتي
 
 *دانشکده علوم، دانشگاه رازي، کرمانشاه، ايران
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي
زمان:  1392دوره 21
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: فلفل قرمز، فلفل سياه، کلسترول، HDL، LDL
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 156   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی