برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مقايسه خصوصيات اكوفيزيولوژيكي گياه گوجه فرنگي در دو سيستم هيدروپونيك پرلايت و Raft

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سجادي نيا عبدالرضا*,منظري توكلي ميثم,روستا حميدرضا
 
 *رفسنجان، دانشگاه وليعصر (عج) رفسنجان، دانشكده كشاورزي، گروه علوم باغباني
 
عنوان همایش: كنگره ملي هيدروپونيك و توليدات گلخانه اي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  دانشگاه صنعتی اصفهان
زمان:  1388دوره 1
 
 
چکیده: 

هيدروپونيك تكنولوژي پرورش گياهان در محلول غذايي است. پارامترهاي فتوسنتزي و روابط آبي شاخص هاي خوبي براي تشخيص ميزان سلامت گياهان به شمار مي روند. در اين آزمايش گياه گوجه فرنگي در دو بستر هيدروپونيك  Raftو پرلايت كشت شد. اندازهگيري پارامترهاي فتوسنتزي و آبي نشان داد كه ميزان فتوسنتز، تعرق، كارآيي مزوفيل، كارآيي مصرف آب و تشعشع فعال فتوسنتزي در تيمار پرلايت نسبت به Raft بالاتر بود. بنابراين به نظر ميرسد كه كاشت گياه گوجه فرنگي در محيط پرلايت به علت بهتر بودن خصوصيات اكوفيزيولوژيك گياه عملكرد بهتري نسبت به سيستم Raft داشته باشد.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 68   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی