مشخصات مقاله عنوان: بررسی ویژگی های میکروبی آردگندم در کارخانجات آرد نوع ارائه: مقاله نویسنده: توفيقيان مژگان عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش در مهندسي، علوم و تكنولوژي نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن اقتصاد و انرژي زمان: 1394, دوره 2 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: آرد گندم، ويژگيهاي ميکروبي، کارخانجات آرد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي ترکيب شيميايي، پارامترهاي رنگ و خصوصيات عملکردي آرد شنبليله و مقايسه آن با آرد سويابهبود خواص نانوايي آرد تازه به وسيله روش هاي فيزيكي و شيميايي تاثير غلظت هاي مختلف آرد سويا بر کيفيت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنجبهداشت گندم، آرد و ناناثر شرايط نگهداري بر روي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي و فارينوگرافي آرد گندم مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر رساندن آرد بر روی شاخص های کیفی آرد گندمبررسی میزان آهن در آردهای تولیدی کارخانجات آرد سطح استان آذربایجان غربی در 6 ماهه اول سال 1392اندازه گیری مایکوتوکسین داکسی نیوانول در دو نوع آردبررسی اثر رسانیدن آرد بر روی شاخص میکروبیولوژیکی و زلنی آرد گندمبررسی خصوصیات کیفی کیک اسفنجی تهیه شده با مخلوط آرد بلوط و آرد گندم به عنوان غذای فراسودمند بازدید یکساله 106 آخرین های بلاگ با LUDWIG مقاله بهتری بنویسیماحساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناروابط اصطلاحات در پردازش زبان طبیعیکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی