برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی پارامترهای ترمودینامیکی آنزیم پلی فنل اکسیداز انجیر

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جعفري نويمي پور ايلقار,طايفي نصرآبادي حسين*
 
 *دانشگاه تبريز، دانشکده دامپزشکي، گروه علوم پايه
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
چکیده: 

آنزيم پلي فنل اکسيداز (PPO) يک آنزيم حاوي اتم مس است که در حيوانات مسوول متابوليسم و بيوسنتز ملانين و در گياهان باعث توليد رنگيزه هاي زرد، قهوه اي يا سياه مي شود، که در نتيجه بر کيفيت تغذيه اي آنها تاثير مي گذارد. ...

 
کلید واژه: انجير، پارامترهاي ترموديناميکي، پلي فنل اکسيداز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 74   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی