برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر سطوح مختلف پربیوتیک آلفا بر قابلیت هضم مواد مغذی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

نوع ارائه: پاورپوينت
نویسنده: نظري الهه*,كرامت عبدالصمد,جاني خليلي خسرو,كريم زاده صادق
 
 *گروه شيلات، دانشکده شيلات، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي، ساري
 
عنوان همایش: علوم جانوران آبزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  دانشگاه گيلان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پربيوتيک آلفاميون، قابليت هضم، قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 65   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی