برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر عصاره آلوئه ورا (Aloe vera) در جیره غذایی بر شاخص های مرتبط با پروتئین کل و ایمونوگلوبولین ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سلماني مريم,موحدي نيا عبدالعلي*,جواهري بابلي مهران,سلاطي اميرپرويز
 
 *گروه زيست دريا، دانشکده علوم دريايي و اقيانوسي، دانشگاه علوم و فنون دريايي، خرمشهر
 
عنوان همایش: علوم جانوران آبزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  دانشگاه گيلان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ايمونوگلوبولين، تغذيه، پروتئين کل، آلبومين، گلوبولين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 56   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی