برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات سطوح متفاوت پودر پوست و پودر هسته انار بر اسیدهای چرب امگا 3 در تخم مرغ

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: گودرزي ايمان*,نصر جواد
 
 *دانشکده كشاورزي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه، گروه علوم دامي، ساوه، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي مباحث نوين در كشاورزي
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه
زمان:  1394دوره 3
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پودر پوست انار، پودر هسته انار، تخم مرغ، پروفايل اسيدهاي چرب
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 75   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی