مشخصات مقاله عنوان: اثرات سطوح متفاوت پودر پوست و پودر هسته انار بر اسیدهای چرب امگا 3 در تخم مرغ نوع ارائه: مقاله نویسنده: گودرزي ايمان*,نصر جواد *دانشکده كشاورزي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه، گروه علوم دامي، ساوه، ايران عنوان همایش: همايش ملي مباحث نوين در كشاورزي نوع همایش: دانشگاه آزاد اسلامي حامی: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه زمان: 1394, دوره 3 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: پودر پوست انار، پودر هسته انار، تخم مرغ، پروفايل اسيدهاي چرب مقالات نشریه ای مرتبط: ندارد مقالات همایشی مرتبط: ندارد ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 71 آخرین های بلاگ گوگل اسلاید ابزاری برای ارائه محتوانگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشی ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی