مشخصات مقاله عنوان: بررسی اثر استفاده از سطوح متفاوت ترخون بر افزایش وزن جوجه های گوشتی ماده در دوره رشد نوع ارائه: مقاله نویسنده: آهنگريان ابهري محمداسماعيل*,نصر جواد *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه، گروه علوم دامي، ساوه، ايران عنوان همایش: همايش ملي مباحث نوين در كشاورزي نوع همایش: دانشگاه آزاد اسلامي حامی: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه زمان: 1394, دوره 3 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: ترخون، افزايش وزن، جوجه هاي گوشتي ماده، دوره رشد مقالات نشریه ای مرتبط: ارزیابی تأثیر پیوند و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد طالبی سمسوری در شرایط مزرعه ایاثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسمولیت های قند و پرولین در طالبی سمسوری ورامیناستخراج و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین پوست خربزه آناناسی، طالبی سمسوری و گالیا به کمک امواج مایکروویوارزیابی کمی و کیفی میوه دو توده محلی طالبی به صورت پیوندی و غیرپیوندیبررسی پاسخ اکوفیزیولوژیکی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی دو توده طالبی و گرمک ایرانی در شرایط تنش شوری مقالات همایشی مرتبط: ندارد ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 93 آخرین های بلاگ نگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنید ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی