برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر استفاده از سطوح متفاوت ترخون بر خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتي ماده در دوره رشد

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: آهنگريان ابهري محمداسماعيل*,نصر جواد
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه، گروه علوم دامي، ساوه، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي مباحث نوين در كشاورزي
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ساوه
زمان:  1394دوره 3
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ترخون، خصوصيات لاشه، جوجه هاي گوشتي ماده، دوره رشد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 96   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی