برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثر شوری و اسید آسکوربیک بر برخی نشانگرهای فیزیولوژیکی در گیاه لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ديلمقاني كمال الدين,اسماعيلي معصومه*
 
 *گروه زيست شناسي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد مرند
 
عنوان همایش: كنفرانس ملي تنش شوري در گياهان و راهكارهاي توسعه كشاورزي در شرايط شور
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  وزارت علوم و تحقيقات و فناوري، دانشگاه شهيد مدني آذربايجان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسيد آسکوربيک، پروتئين، پرولين، تنش شوري، قند، لوبيا (.Phaseolus vulgaris L)
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 50   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی