برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي خاصيت آنتي باکتريال عصاره هيدروالکي چاي سبز ترکيب شده با نانو ذرات بر باکتري استافيلوکوکوس اورئوس و ايرسودوموناس آيروژينوزا

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: دانايي نيا علي*
 
 *اصفهان، شهر جديد بهارستان، خيابان الفت، خيابان زهره، کوچه زهره 2، مجتمع کيهان، طبقه اول، واحد 2
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي
زمان:  1392دوره 21
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: چاي سبز، نانو ذرات، سودوموناس آيروژينوزا، استافيلوکوکوس اورئوس، خاصيت آنتي باکتريال
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 151   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی