برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر پروبیوتیک باسیلوس سابتیلیس (Bacillus subtilis) در جیره غذایی بر ترکیبات بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسن پورفتاحي احمد*,عبدالهي داريوش,بهرامي عبدالحسين
 
 *گروه شيلات، دانشکده علوم کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه گنبد کاووس، گلستان
 
عنوان همایش: همايش ملي توسعه پايدار دريا محور
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: باسيلوس سابتيليس (Bacillus subtilis)، پروبيوتيک، ترکيب شيميايي لاشه، کپور معمولي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 113   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی