برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مروری بر اهمیت پودر ماهی در مقایسه با دیگر منابع پروتئینی در جیره غذایی ماهیان

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بيرمي نگار*,ذاکري محمد,كوچنين پريتا,ياوري وحيد,محمدي آذرم حميد,اژدري نجمه
 
 *دانشکده منابع طبيعي دريا، دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر
 
عنوان همایش: همايش ملي توسعه پايدار دريا محور
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پودر ماهي، منابع پروتئيني، جيره غذايي، فرمولاسيون
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 98   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی