مشخصات مقاله عنوان: مروری بر اهمیت پودر ماهی در مقایسه با دیگر منابع پروتئینی در جیره غذایی ماهیان نوع ارائه: مقاله نویسنده: بيرمي نگار*,ذاکري محمد,كوچنين پريتا,ياوري وحيد,محمدي آذرم حميد,اژدري نجمه *دانشکده منابع طبيعي دريا، دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر عنوان همایش: همايش ملي توسعه پايدار دريا محور نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: پودر ماهي، منابع پروتئيني، جيره غذايي، فرمولاسيون مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير جايگزيني آرد ماهي با آرد سويا در جيره غذايي بر رشد و بازماندگي بچه ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum)بررسي برخي خواص عملکردي و رئولوژيکي پودر پروتئين ماهي تهيه شده از عضله و ضايعات سر ماهي تون زرده (Thunnus affinis)خصوصيات کيفي پودر پروتئيني تهيه شده به روش انجماد خشک از سوريمي و گوشت چرخ شده ماهي کپور معمولي (Cyprinus carpio) مقايسه پودر ماهي با كنجاله پنبه دانه در جيره هاي با تجزيه پذيري سريع در گاوهاي شيرده هلشتاينامکان جايگزيني پودر خون بجاي پودر ماهي در جيره غذايي ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد مقالات همایشی مرتبط: مروری بر جایگزینی پودر ماهی با منابع پروتئین گیاهی در جیره های غذایی آبزیانتغییر فعالیت آنزیم های پروتئازی ماهیان دریایی با تغییر سطوح پروتئینی جیره غذاییتوجیه اقتصادی جایگزینی پودر ماهی با منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی در جیره غذایی ماهی جوان بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)معرفی، بررسی و مدیریت فاضلاب خروجی مراکز پرورش آبزیانمروری بر اهمیت استفاده از آنزیم فیتاز در جیره آبزیان بازدید یکساله 98 آخرین های بلاگ تست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متنآیا میان تعداد نویسندگان یک مقاله و تعداد استنادات آن رابطه وجود دارد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی