برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات سطوح متفاوت پروبیوتیک جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه، نرخ بازماندگی و سیستم ایمنی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بهزادي فرد زينب*,زنگويي نسيم,عليشاهي مجتبي,محمدي آذرم حميد,محمديان تكاور
 
 *دانشکده منابع طبيعي دريا، دانشگاه علوم و فنون دريايي، خرمشهر
 
عنوان همایش: همايش ملي توسعه پايدار دريا محور
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پروبيوتيک، بازماندگي، سيستم ايمني، آبزيان
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 108   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی