مشخصات مقاله عنوان: تاثیر عصاره الکی بره موم بر برخی فاکتورهای ایمنی و خونی ماهی کپور معمولی نوع ارائه: مقاله نویسنده: صفاري صادق*,عليشاهي مجتبي *دانشکده منابع طبيعي دريا، دانشگاه علوم و فنون دريايي، خرمشهر عنوان همایش: همايش ملي توسعه پايدار دريا محور نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: بره موم، کپور معمولي، فاکتورهاي ايمني، گلبول هاي سفيد، گلبول هاي قرمز مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير سطوح مختلف پودر بره موم بر عملکرد و سيستم ايمني جوجه هاي بلدرچين در دوره رشداثر استفاده از عصاره بره موم بر عملکرد رشدي، فراسنجه هاي خوني و وضعيت آنتي اکسيداني در گوساله هاي شيرخوار هلشتاينتاثير تجويز خوراکي عصاره الکلي بره موم زنبورعسل بر پاسخ هاي ايمني ماهي کپور معمولي Cyprinus carpioشناسايي ترکيبات فلاونوئيدي در بره موم مناطق مختلف استان گيلان تاثير استفاده از بره موم در جيره بر پاسخ ايمني همورال جوجه هاي گوشتي راس مقالات همایشی مرتبط: تاثیر عصاره الکی بره موم بر قدرت فاگوسیت خواری گلبول های سفید خونی در ماهی کپور معمولیاستفاده از ترکیب طبیعی بره موم به عنوان ماده حفاظتی چوببررسی اثر عصاره بره موم بر روی سلولهای مختلف و رشد سلولبررسی اثرات ضدقارچی عصاره اتانولی بره موم روی قارچ های Sclerotinia sclerotiorum و Botrytis cinerea در شرایط آزمایشگاهیبررسی اثرات بره موم در ممانعت از رشد و تکثیر ویروسها بازدید یکساله 85 آخرین های بلاگ تکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notشماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیم ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی