برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

خشک کردن اسمزي در توليد آلو با رطوبت بالا

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: آذرپژوه الهام*
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان رضوي
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: خشک کردن اسمزي، آلو بخارا، کيفيت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 95   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی