برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر پودر موز و بتاگلوکان بر خواص تغذیه ای و حسی ماکارونی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سرايي زهره*,يقباني مسعود
 
 *مرکز آموزش جهاد کشاورزي خراسان رضوي
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ماکاروني، پودر موز، بتاگلوکان، فيبر رژيمي، شاخص گلايسمي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 116   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی