برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي خصوصيات حسي کره سيب با به کارگيري اينولين و نشاسته اصلاح شده به روش سطح پاسخ

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ميرشجاعيان بهتا*,مرتضوي سيدعلي,مهربان سنگ آتش معصومه,كاراژيان رضا
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: کره سيب، سيب زرد، ارزيابي حسي، محصولات سيب
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 78   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی