مشخصات مقاله عنوان: استفاده از اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمی نوع ارائه: مقاله نویسنده: شفافي زنوزيان مسعود,عظيمي محله افسانه* *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار، گروه علوم و صنايع غذايي، سبزوار، ايران عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: اينولين، فيزيکوشيميايي، ماست رژيمي مقالات نشریه ای مرتبط: مقایسه مهارتهای اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مدارس تلفیقی و استثناییمروری بر چالش های کودکان استثنایی مدارس فراگیربررسی میزان شیوع انگل های روده ای در دانش آموزان مدارس ابتدایی استان مازندرانبررسی شیوع انگل های روده ای در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر اراکفراوانی انگل های روده ای در تهران در سال 96-1395 مقالات همایشی مرتبط: کاربرد اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمیمروری بر اهمیت استخراج فیبر رژیمی اینولین از منابع گیاهیاستفاده از میکروسکوپ اپی فلورسنس به عنوان روشی جدید در بررسی ریزساختار ماست رژیمی حاوی هیدروکلوئیدبررسی ویژگی های خمیر و نان حاوی اینولینتولید و بهینه سازی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامین D3 به روش سطح پاسخ ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 77 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی