نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی ساختار اسنک های حجیم شده بر پایه ترکیبات سیب زمینی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: نصيري افسانه*
 
 *دانشگاه تبريز
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسنک هاي حجيم شده، دياگرام حالت تکميلي، سيستم توزيع کمپلکس
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 92   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی