مشخصات مقاله عنوان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مارمالاد تهیه شده از پوست بنه (P.atlantica) نوع ارائه: مقاله نویسنده: سوزنده سميه*,سعيدي اصل محمدرضا,حدادخداپرست محمدحسين *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: بنه، مارمالاد، خصوصيات فيزيکوشيميايي، پکتين مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي مارمالاد پوست سبز پستهبنه شناسيبررسي ويژگي هاي شيميايي و ارگانولپتيک مارمالاد پالپ ليموترش تخميري پروبيوتيکاثر سن مزرعه و منطقه بر عملکرد و فراواني بنه در گروه هاي مختلف وزني زعفران زراعي (.Crocus sativus L)بهينه سازي تراکم و وزن بنه زعفران (.Crocus Sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزي مقالات همایشی مرتبط: بررسی تاثیر افزودن پکتین در خصوصیات حسی مارمالاد تهیه شده از پوست بنه (P.atlantica)بررسی مارمالاد پالپ لیمو ترش در دو دماتاثیر تراکم بنه و زمان اولین آبیاری بر وضعیت رشدی بنه های زعفرانبررسی اثر تراکم باکتری و زمان نگهداری در مارمالاد پالپ لیموترش تخمیری پروبیوتیکارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شربت عناب به عنوان یک میان وعده غذایی بازدید یکساله 39 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناروابط اصطلاحات در پردازش زبان طبیعیکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی