برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي و مقايسه آنتي اکسيدان هاي طبيعي و سنتزي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اسماعيلي معين*,نوروزي ندا,اقبالي فرديس,شاكراردكاني احمد
 
 *دانشگاه صنعتي اصفهان
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسانس هاي طبيعي، فعاليت آنتي اکسيداني، اکسيداسيون
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 146   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی