برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر اسانس های گیاهی آویشن و آلوئه ورا بروی زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی در دوغ

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: توكلي روژين,كرمي مصطفي*,درويشي شعله,قصري شهاب
 
 *دانشکده صنايع غذايي، دانشگاه بوعلي سيناي همدان
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آلوئه ورا، آويشن، لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس، هدونيک 9 نقطه اي، فيزيکوشيميايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 143   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی