برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

معرفی فرآیند تولید بیسکوییت غنی شده با استفاده از شکلات شیری حاوی ویتامین های B12, B6, B2, C, A ، ید و آهن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: رشمه كريم كاووس*
 
 *موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آهن، بيسکوييت، غني سازي، کيفيت، ويتامين، يد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 46   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی