برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی ویژگی های خمیر و نان حاوی اینولین

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: راستگوفرد ثنا*,ضيايي فر امان محمد,اعلمي مهران,صادقي ماهونك عليرضا,قرباني محمد
 
 *دانشکده صنايع غذايي، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: نان، فيبر رژيمي، اينولين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 167   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی