مشخصات مقاله عنوان: بررسی ویژگی های خمیر و نان حاوی اینولین نوع ارائه: مقاله نویسنده: راستگوفرد ثنا*,ضيايي فر امان محمد,اعلمي مهران,صادقي ماهونك عليرضا,قرباني محمد *دانشکده صنايع غذايي، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: نان، فيبر رژيمي، اينولين مقالات نشریه ای مرتبط: ارزيابي اثرات پري بيوتيکي و ويژگي هاي کيفي اينولين استخراج شده از کاسني غيربومي ايرانبررسي تاثير جايگزيني روغن با اينولين بر خواص کيفي نان خرمايي و ميزان بقاي باکتري پروبيوتيک باسيلوس کواگولانسبررسي تاثير اينولين بر خصوصيات کيفي کيک روغنيبررسي اثرات افزودن اينولين بر ويژگي هاي کيفي نوشيدني مالت در حين نگهداري در دماهاي مختلفبررسي تاثير هيدروکلوييد هاي اينولين و گوار بر خصوصيات رئولوژيکي خمير و بافت نان قالبي به روش سطح پاسخ (RSM) مقالات همایشی مرتبط: مروری بر اهمیت استخراج فیبر رژیمی اینولین از منابع گیاهیاستفاده از اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمیکاربرد اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمیگسترش و بهبود خصوصیات ژل پریبیوتیک اینولین به روش زمیکروفلودایزه کردنتاثیر تراکم کاشت بر محتوای اینولین در دو رقم شیکوره ویتلوف بازدید یکساله 167 آخرین های بلاگ تکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notشماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیم ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی