برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي خواص فيزيکوشيميايي و ترکيب اسيدهاي چرب روغن دانه بادام دو واريته ربيع و سفيد ناحيه قزوين

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حاجي ميرصادقي كيميا سادات,ناطقي ليلا
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: روغن بادام، خواص فيزيکوشيميايي، ترکيب اسيدهاي چرب، درصد چربي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 186   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی