برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگیهای عملکردی اسنک حجیم بر پایه پودر تفاله گوجه فرنگی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حصاري نژاد محمدعلي,نياستي سارا*,ميلاني الناز,حدادخداپرست محمدحسين,كوچكي آرش,گلي موحد غلامعلي
 
 *پرديس بين الملل فردوسي، دانشگاه فردوسي مشهد
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسنک حجيم، پودر تفاله گوجه فرنگي، اکستروژن و خواص عملکردي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 49   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی