برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن مغز پسته قزوین در سه واریته کال خندان، بادامی، شمشیری

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: غياثوند الهه,ناطقي ليلا
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: روغن پسته، عدد يدي، عدد صابوني، ترکيب اسيدهاي چرب
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 80   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی