برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثرات ضد ميکروبي اسانس آويشن بر رشد کپک و مخمر در پنير موزارلاي نگهداري شده در دماي فريزر

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: روشني سحر*,گوهري اردبيلي اشرف,آريان فر اكرم
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قوچان، قوچان، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پنير موزارلا، اسانس آويشن، کپک، مخمر
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 97   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی