برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین اثر جایگزینی شیرین کننده های استویوزید، ایزومالت و سوربیتول بر رنگ کیک یزدی در سیستم CIE

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: پيله وران مجيد*,توكلي پور حميد,شفافي زنوزيان مسعود,بيرقي طوسي شهرام
 
 *
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: کيک يزدي، استويوزيد، سوربيتول، ايزومالت، بافت، کيک کم کالري، CIE
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 57   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی