برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بکارگیری امواج فراصوت در تهیه نان سالم و بدون افزودنی و بررسی خواص شیمیایی آن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: عيني زاده زنجاني طناز,شيخ الاسلامي زهرا,عطاي صالحي اسماعيل
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: افزودني، امواج فراصوت، بهبود دهنده، نان، خواص شيميايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 53   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی