برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اسيد فيتيک به عنوان يک عامل ضد تغذيه اي در غلات و حبوبات

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ايوز منا*,شريفي اكرم
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار، سبزوار، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسيد فيتيک، غلات، فيتاز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 92   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی