برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بهینه سازی فرایند خشک کردن برگ های مرزه بر اساس تغییرات رنگ محصول

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شريفي اكرم*,ايوز منا
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار، سبزوار، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: مرزه، خشک کردن، اسپکتروفتومتر
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 73   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی