مشخصات مقاله عنوان: معرفی، نحوه فعالیت و کاربرد اسانس های روغنی در مواد غذایی نوع ارائه: مقاله نویسنده: قرباني مريم,ابراهيمي سيده الهام عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: اسانس هاي روغني، فعاليت ضد ميکروبي، آنتي اکسيدان، کاربرد اسانس مقالات نشریه ای مرتبط: میزان شیوع افسردگی در ایل عشایریبررسی عوامل موثر بر توسعه گردشگری عشایری با استفاده از تکنیک SWOT (مطالعه موردی: ایل بختیاری)بررسی مقایسه ای زمینه های اقتصادی تولید در گروه های عشایری و گرایش آنان به تغییر و تحول در شیوه تولید عشایری: مطالعه موردی ایل جلالی – شمال غرب کشورمقایسه نوع و میزان پرخاشگری در میان نوجوانان در معرض نمایش فیلم های خشن نوجوانان مشکین شهر مقالات همایشی مرتبط: اثر اسانس روغنی مرزهبررسی و مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزیبررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس روغنی گیاه بابونه (.Matricaria chamomilla L) در کیکبررسی اثر ضد میکروبی اسانس روغنی بهار نارنج در کیکاستفاده از بسته بندی فعال برای حفظ کیفیت و افزایش پتانسیل انبارمانی فرآورده های باغبانی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 74 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی