برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

جایگزینی نگهدارنده های طبیعی و بیولوژیک با نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شفافي زنوزيان مسعود,پاسدار نسيم*,حاتمي كيا معصوم
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار، گروه علوم و صنايع غذايي، سبزوار، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: نگهدارنده شيميايي، نگهدارنده طبيعي، نگهدارنده بيولوژيک، باکتري اسيد لاکتيک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 1276   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی