مشخصات مقاله عنوان: کاربرد اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمی نوع ارائه: مقاله نویسنده: الهامي راد اميرحسين,عظيمي محله افسانه* *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار، گروه علوم و صنايع غذايي، سبزوار، ايران عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: اينولين، فيزيکوشيميايي، ماست رژيمي مقالات نشریه ای مرتبط: بهینه یابی مدل عددی برداشت از آبخوان با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: آبخوان ساحلی ارومیه)بهینه سازی توزیع منابع اورژانس: شبیه سازی به روش سطح پاسخطراحی جانمایی و ظرفیت بهینه چاه های برداشت از آبخوان با استفاده از رویکرد شبیه سازی- بهینه سازی مقالات همایشی مرتبط: استفاده از اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمیمروری بر اهمیت استخراج فیبر رژیمی اینولین از منابع گیاهیبررسی ویژگی های خمیر و نان حاوی اینولینتولید و بهینه سازی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامین D3 به روش سطح پاسخبررسی اثر افزودن پکتین، اینولین و نشاسته مقاوم بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست پری بیوتیک ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 74 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی