برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

کاربرد پردازش سيگنال هاي صوتي و تصويري در ارزيابي کيفيت محصولات غذايي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: هاشمي ندا*,ربيعي حديثه,شفافي زنوزيان مسعود
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: روش غير مخرب کنترل کيفيت، پردازش سيگنال، سيگنال تصويري و سيگنال صوتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 150   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی