مشخصات مقاله عنوان: تاثیر اینولین و فروکتوالیگوساکاریدها بر روی، خواص رئولوژیکی و بافتی حسی فرآورده های نانوایی و نقش آنها در کنترل وزن نوع ارائه: مقاله نویسنده: معززي شيما*,حيدري سميه *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: فروکتواليگوساکاريد (FOS)، اينولين، نان، سيري، بافت مقالات نشریه ای مرتبط: اثربخشی درمان مبتنی بر تعهد و پذیرش بر سطح قند خون ناشتا و خودکارآمدی در زنان مبتلا به دیابت نوع IIتاثیر تمرین هوازی و مصرف گزنه بر پروفایل لیپیدی و قند خون ناشتا در زنان میانسال مبتلا به دیابت نوع دومبررسی تاثیرقرص شوید بر میزان قند خون ناشتا در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوتاثیر ویتامین C تکمیلی بر سطح قند و چربی خون در بیماران دیابتی نوع IIارتباط قند خون ناشتا و قند دو ساعته در پیش بینی حوادث قلبی- عروقی در افراد بالای 40 سال مطالعه قند و لیپید تهران مقالات همایشی مرتبط: بررسی ویژگی های خمیر و نان حاوی اینولینمقایسه ویژگیهای ارگانولپتیکی نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی یک ماه نگهداری در دمای محیطبررسی اثر افزودن پکتین، اینولین و نشاسته مقاوم بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست پری بیوتیککاربرد اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمیمروری بر اهمیت استخراج فیبر رژیمی اینولین از منابع گیاهی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 116 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی