نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر اینولین و فروکتوالیگوساکاریدها بر روی، خواص رئولوژیکی و بافتی حسی فرآورده های نانوایی و نقش آنها در کنترل وزن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: معززي شيما*,حيدري سميه
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: فروکتواليگوساکاريد (FOS)، اينولين، نان، سيري، بافت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 116   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی