مشخصات مقاله عنوان: بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل سنندج، قروه و سقز استان کردستان نوع ارائه: مقاله نویسنده: حسين پناهي سحر,امامي فر آريو,ناظمي رفيع جواد عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: عسل، خواص فيزيکوشيميايي، استان کردستان مقالات نشریه ای مرتبط: مقایسه اثر ورزش در خشونت بزهکاران ورزشکار و غیر ورزشکارمقایسه سلامت روانی دانشجویان پسر ورزشکار و غیر ورزشکارمقایسه وضعیت سلامت روانی در دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکارمبانی توسعه ورزش و کاربرد آن در ورزش ایران مقالات همایشی مرتبط: بررسی خواص ضد سرطانی عسل و سایر محصولات زنبور عسلمجموعه زمین شناسی: بررسی شرایط فیزیکوشیمیایی اسکارن زایی منطقه سرانجیک قروه، جنوب شرقی استان کردستانبررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل های شهرستان شوشتر در بهار 1392فواید عسل در طب اسلامیپرتودهی مواد غذایی: اثر پرتوی گاما بر روی عسل ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 79 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی