برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي تاثير جايگزين هاي ساکارز بر ويژگي هاي رنگي بن بن رژيمي به روش پردازش تصوير

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: رضوي طاهره*,الهامي راد اميرحسين,الهي محمد,حسيني فرشته
 
 *دانشکده کشاورزي، دانشگاه آزاد سبزوار، گروه علوم و صنايع غذايي
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: بن بن، رژيمي، جايگزين ساکاروز، پردازش تصوير، رنگ
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 81   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی